Гергана "Mamaloca" Боева

Гергана е запалена по музиката и танците още от дете, но когато открива тангото осъзнава, че това не е временна страст, а истинска любов... Любов от пръв поглед и за цял живот! През 2010 г. Гергана прави дебюта си като танго диджей и също така започва да организира милонга в София. Оттогава тя е канена за диджей на много милонги, специални танго събития, международни маратони и фестивали. Стилът на музикалната й селекция е познат като много динамичен, ритмичен и дълбоко емоционален.

Tango DJ Mamaloca

TJ ArcolRis - Албена Волта

С честите си пътувания до Аржентина, владеенето на танца, разбирането на музиката и текста, Албена има задълбочено познание за танго, каквото малко хора в България имат. Подборът на музиката й е разнообразен, а основният й стремеж е да усети настроението на танцуващите.

Танго DJ Албена

TJ Бойко Амаров

Бойко е редовен диджей на милонгите в София и гостуващ диджей на международни танго събития в Европа. Първите стъпки в танго прави през 2012 г., а започва да диджейства през 2014 г. "На милонги обикновено пускам музика от Златния период с малки изключения на модерни оркестри, които свирят класически танго парчета."

Танго DJ Бойко

Васил Адамов

Васко изучава аржентинско танго от 2004 г. В периода 2006-2008 г. пътува до Буенос Айрес, където взима интензивно участие в класовете на големите имена на световната танго сцена. Като танцьор, преподавател и диджей Васил познава и улавя безпогрешно настроението на дансинга. Неговата музика е елегантна, танцувална и ритмична.

Танго DJ Васил

Владимир Василев

Владимир Василев танцува танго и колекционира танго музика от 2005 година. От края на 2008 г. пуска музика на милонги, фестивали и тангомаратони в България и в чужбина.

Танго DJ Влади