Гергана "Mamaloca" Боева

Гергана е запалена по музиката и танците още от дете, но когато открива тангото осъзнава, че това не е временна страст, а истинска любов... Любов от пръв поглед и за цял живот! През 2010 г. Гергана прави дебюта си като танго ди джей и също така започва да организира милонга в София. Оттогава тя е канена за ди джей на много милонги, специални танго събития, международни маратони и фестивали. Стилът на музикалната й селекция е познат като много динамичен, ритмичен и дълбоко емоционален.

Tango DJ Mamaloca

Владислав "Bastoon" Петров

Владислав Петров е част от новото поколение в българското танго, регулярен диджей на софийските милонги и гост диджей на големи европейски събития като:Sultans of Istanbul, Planetango Moscow, Fata Morgana Tango Adventure, tango Cazino Cluj, Bucharest Tango Marathon, Maratangon Skopje и др. Неговият репертоар варира предимно от Guardia Vieja до музиката на Golden age и от време на време алтернативна подправка, стремяща се да създаде енергично, игриво настроение и плавен поток на дансинга.

Tango DJ Bastoon

Лия Данова

Танго DJ Лия

Бойко Амаров

TJ ArcolRis - Албена Волта

С честите си пътувания до Аржентина, владеенето на танца, разбирането на музиката и текста, Албена има задълбочено познание за танго, каквото малко хора в България имат. Подборът на музиката й е разнообразен, а основният й стремеж е да усети настроението на танцуващите.

Танго DJ Албена

Васил Адамов

Танго DJ Васил

Владимир Василев

Владимир Василев танцува танго и колекционира танго музика от 2005 година. От края на 2008 г. пуска музика на милонги, фестивали и тангомаратони в България и в чужбина.

Танго DJ Влади